agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya aterra a l’Institut Guttmann
Publicat el 19 de febrer de 2020

Des d’aquesta setmana, les infermeres i infermers de la Fundació Institut Guttmann disposen una secció sindical d’Infermeres de Catalunya al seu centre. Les infermeres s’han organitzat per tal de portar a la fundació una nova forma de representació de les infermeres i lluitar pels drets laborals, socials i professionals del col·lectiu dins la institució.

L’entrada del sindicat aporta aire fresc i una nova oportunitat de canvi en la representació que, fins ara, havien de triar les infermeres del centre. Ara tenen a l’abast tots els serveis que oferim a totes les afiliades i delegades sindicals per tal de dur a terme una representació moderna, actual i fresca. Sense dependències de cap mena i amb total llibertat i independència.

Desitgem molts encerts a les delegades sindicals i a totes les infermeres i infermers de l’Institut Guttmann.

 

 

 

 

Et pot interessar

Carta oberta al conseller de Salut

Carta oberta al conseller de Salut

Benvolgut conseller, Em dirigeixo a vostè amb decepció en relació amb la decisió de difondre informació sobre els salaris de les infermeres i presentar-ho com un augment salarial significatiu, el que no es correspon amb la realitat. De manera deliberada, està...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!