agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Infermeres de Catalunya condemnem els fets succeïts a la tanca de Melilla: els drets humans i el dret a la vida estan per sobre de qualsevol altre dret, sense excepcions
Publicat el 28 de juny de 2022

Davant els fets -extremadament greus- succeïts a la frontera espanyola de Melilla amb el Marroc, en els que han perdut la vida, almenys, 23 éssers humans, des d’Infermeres de Catalunya volem mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes i les seves famílies i éssers estimats.

Un fet que no és aïllat i que ens mostra la desesperació de moltes persones que es veuen obligades a abandonar les seves cases i les seves famílies per anar a la cerca d’una vida i un futur millor. Persones que travessen la frontera d’un altre país amb l’esperança de trobar una oportunitat per tenir una vida digna i un futur millor per a elles i per als seus.

Com a infermeres, defensem la Declaració Universal dels Drets Humans, que en el seu article 1 diu clarament que tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i drets i, dotats com estan de raó i consciència, han de comportar-se fraternalment els uns amb els altres. Igualment, declara que tota persona té dret a la vida, a la llibertat i a la seva seguretat personal.

Per ètica, no podem tancar els ulls davant la pèrdua de la dignitat dels éssers humans, provinguin d’on provinguin, i per això, condemnem aquestes tràgiques morts i demanem als governs que es prenguin totes les mesures necessàries perquè fets com aquest no tornin a succeir mai més.

Et pot interessar

ICS anuncia ampliació de places per al procés d’estabilització

ICS anuncia ampliació de places per al procés d’estabilització

L'ICS ha anunciat l'ampliació amb 4.967 places l'oferta pública en el procés d'estabilització, així com una nova oferta de places provinents de la taxa de reposició. També ha anunciat l'obertura de noves 513 places addicionals en el procés d'oposicions 2018 de la...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!