Les afiliades aproven la convocatòria d’una vaga general indefinida en sanitat i l’ús d’eines telemàtiques per al funcionament assembleari del sindicat
Publicat el 1 de desembre de 2020

El passat 17 de novembre es va dur a terme l’Assemblea Extraordinària d’Afiliades del sindicat Infermeres de Catalunya. A causa de l’actual situació de pandèmia, aquesta es va fer de forma telemàtica.

Adjuntem l’acta de l’Assemblea i el resultat de la votació, en la que un 100% de les afiliades ha decidit aprovar l’ús de plataformes digitals i permetre el vot telemàtic i un 64% de les afiliades aprova la convocatòria d’una vaga indefinida.

Actualment estem treballant amb altres sindicats per dur a terme accions concretes com mobilitzacions i la convocatòria d’una vaga indefinida per reclamar diferents reivindicacions dels diferents àmbits del nostre sistema sanitari.

Tan bon punt tinguem més notícies, us les farem saber.

Et pot interessar

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't