agsdix-fab fa-whatsapp

937 376 302

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Delegades

agsdix-smt2-person-outline

Afiliades

Posicionament davant la recent sentencia del TSJ de Navarra
Publicat el 8 de febrer de 2020

Posicionament davant la recent sentència del TSJ de Navarra en la que és sentència que les infermeres no poden gestionar ni coordinar equips d’Atenció Primària

Des d’Infermeres de Catalunya rebutgem frontalment i lamentem profundament una sentència tan injusta, anacrònica i allunyada de la realitat professional actual.

Però encara lamentem més que sigui un col·lectiu de metges, amb els que les infermeres i altres professionals de la salut treballem diàriament, els que aprofitin qualsevol ocasió que es presenta per intentar mantenir un estatus de superioritat davant la nostra professió.

Des d’Infermeres de Catalunya, donem tot el nostre suport a les infermeres i infermers, especialment als que treballen a l’Atenció Primària, ja que en absolut una sentència com aquesta els ha de coartar el seu creixement professional. Ans al contrari, ha de servir per seguir lluitant, encara amb més força i valentia, per fer valer les competències i capacitats de les infermeres i infermers per gestionar i dirigir equips de salut. Una competència que creiem no és en absolut propietat dels metges ni de cap professió sanitària en concret (tan sols cal veure que la Consellera de Salut de Catalunya, la màxima dirigent dels equips sanitaris del nostre país, no és metge sinó economista).

Les lleis han de servir al poble i no el poble a les lleis. Treballarem incansablement per defensar el dret de les infermeres de Catalunya a desenvolupar i exercir les seves competències, proposant el canvi de lleis injustes per a la professió i la població per la qual treballem. Assistència, docència, recerca i gestió, competències pròpies de la professió infermera. Les infermeres i tan sols les infermeres decidirem el nostre futur i marcarem les fites a les quals vulguem arribar.

Et pot interessar

Carta oberta al conseller de Salut

Carta oberta al conseller de Salut

Benvolgut conseller, Em dirigeixo a vostè amb decepció en relació amb la decisió de difondre informació sobre els salaris de les infermeres i presentar-ho com un augment salarial significatiu, el que no es correspon amb la realitat. De manera deliberada, està...

Afilia't
Si ets infermera, et pots afiliar. Si ets TCAI, TES o una tècnica de grau mig o superior, et pots associar i formar part del sindicat, gaudint de tots els serveis i avantatges. Selecciona el teu perfil professional perquè et puguem informar millor.
Associa't
amb un 50% de descompte
Vine amb una altra companya o company i gaudeix de tots els serveis des del primer dia i amb un 50% dte en la quota durant 6 mesos!
Afilia't ara!